5

Partnerë

200

Marka

151

Vendndodhjet

Si Funksionon

1

1

Merr një kartë

2

2

Trego kartën dhe
mblidh pikë

3

3

Shijo zbritjet dhe përfitimet

Llojet e Kartave

Merr Kartën tënde Happy dhe bëhu pjesë e programit më inovativ të besnikërisë. Ky program është krijuar për t’ju shpërblyer ju duke ofruar privilegje nga më të ndryshmet. Do të përfitoni oferta të dedikuara, bonuse pikësh dhe një larmi me shpërblime të tjera.

Për të marrë më shumë informacione rreth shërbimeve tona klikoni këtu.

Më shumë informacion mbi programin
Happy dhe llogarinë tuaj?
http://app-preview

Më shumë informacion mbi programin Happy dhe llogarinë tuaj?

Shkarkoni aplikacionin Happy Loyalty Program për t'u përditësuar me pikët tuaja, për informacion më të detajuar mbi programin, një larmi përfitimesh, ofertash dhe kuponash të personalizuara si dhe dyqanet më të afërta ku mund të bëni blerjet e ardhshme. Shijoni më tej eksperiencën e blerjeve në të gjitha kompanitë partnere.

Kushtet e përdorimit

Termat & Kushtet

Pyetjet e Shpeshta

Na Kontaktoni

Tel: +355 44 803999

Email: loyalty@happy.al