Festat po afrojnë dhe uljet në SMART POINT kanë filluar.

PER TY!

Eja dhe përzgjidh produktet e preferuara me super çmim deri në 31 Dhjetor 2019 dhe bëji festat më argëtuese.

NA KONTAKTONI +355 44 504030