Mirë se erdhe në programin më shpërblyes të besnikërisë HAPPY. Përfitime të shumëfishta duke akumuluar dhe shpenzuar pikë në kompanitë lider partnere.
Pse të bëhem HAPPY?
Karta Happy është FALAS
Akumulim dhe shpenzim pikësh në 5 kompani lider
Fushata të personalizuara
Përfitim i grupit të kuponave
Merr kartën tënden Happy dhe përfito menjëherë 80 PIKË BONUS.
Anëtar HAPPY ekzistues?
Shkarko tani aplikacionin për t’u përditësuar me të rejat më të fundit, balancën e pikëve në kartë, kuponat aktivë, ofertat speciale, kompanitë partnere dhe dyqanet më të afërta.

+355 44 80 3999

+355 68 4076096

loyalty@happy.al