Partnerët

1 Kartë Happy, 5 Partnerë, shumë Brande

Balfin Group është një nga grupet më të mëdha të investimeve në Shqipëri dhe rajon. Me një vizion ambicjeje, Balfin Group prezanton projektin më të ri, për të shpërblyer klientët e tyre të besnikërisë.
Programi kombinon shumë brande elitare në Shqipëri nën të njëjtën skemë.

5 Kompani (Neptun, Spar, Jumbo, Tirana Bank dhe marka si Mango, Parfois, Geox, Women’s Secret, Okaidi, Prenatal, Cortefiel, Carpisa, Springfield, Golden Point të menaxhuara nga Fashion Group Albania) marrin pjesë në program si fillim, por akoma më shumë do të bashkohen në të ardhmen