ORA TREGON QE ESHTE KOHA E DHURATAVE!

Televizori QLED sjell ndryshime revolucionare dhe kënaqësi të pakrahasueshme kur shikoni emisionet tuaja të preferuara.

Televizori QLED sjell një dimension të ri realiteti programesh nga një distancë më e madhe. Do të keni një përvojë më të mirë falë ekranit të madh dhe miliarda ngjyrave, prandaj gjithçka që shihni do të duket reale dhe e gjallë. Menaxhimi i pajisjeve tuaja është më i lehtë me një telekomandë dhe me ndihmën e zërit tuaj. Televizori QLED i ri do të përputhet mjaft mirë me dizajnin e brendshëm të shtëpisë suaj falë linjës së stilizuar dhe elegante. Tani nuk ka më rëndësi sa ndriçim ka dhoma, sepse ju do ta shihni gjithmonë përmbajtjen në ekran në mënyrë të përkryer. Ndriçimi më i gjerë dhe spektri i kontrastit do t’i sjellë në jetë të gjitha hijet në ekran për kënaqësi të plotë.

Gear S3 Frontier duket si një orë e zakonshme, por rrotulloni skeletin e saj, ajo shndërrohet në një orë inteligjente që do t’ju habisë me funksionet teknike dhe opsionet progresive. Me të në dorë, ju do të rrini me ditë të tëra pa telefonin tuaj, pa karikuar, duke ju dhënë liri.

Promocioni është i vlefshëm nga 01.05. deri më 31.05.2019 ose deri në përfundim të stokut dhe është i vlefshëm për blerjen e modeleve QLED nga viti 2019 (nga seria 7 e sipër). Ai merret duke dërguar informacionin vijues tek adresa e emailit ce.promotion@samsung.com brenda 30 ditëve nga data e marrjes duke shënuar: emrin, mbiemrin, adresën e emailit, adresën e shtëpisë (për dërgimin e garancisë), paraqitjen (skanimin) e faturës fiskale nga vendi i shitjeve, numrin e modelit dhe serisë së pajisjes.