Pyetje të Shpeshta

Karta

Karta Happy është programi më inovativ i besnikërisë i cili shpërblen klientët për besnikërinë e markës. Karta Happy funksionon me sisteme pikësh, të cilat i mbledh për secilën blerje.
Karta është dizenjuar për t'ju shpërblyer duke ofruar një larmi privilegjesh. Do të ketë oferta të dedikuara dhe pikë shtesë vetëm për ju. Ju mund të kontrolloni në çdo kohë pikët dhe kuponat në website, të azhornoni të dhënat tuaja dhe të ndryshoni produktin pa faturë.
Ju mund të aplikoni vetëm për një kartë Happy me të njëjtin numër.
Karta Happy është individuale dhe duhet të përdoret vetëm nga personi që ka aplikuar.
Po, mund ta përdorni. Karta bëhet aktive në kohën e shitjes, dhe nga ky moment mund të filloni të grumbulloni pikë për blerjen tuaj.
Nëse nuk e keni kartën fizikisht, mund t'i jepni cashier-it numrin e telefonit. Ju gjithashtu mund të hapni kartën dixhitale në Aplikacionin Happy Loyalty Program në celular.
Jo,karta është personale dhe nuk mund ta transferoni tek një person tjetër.
Nëse mbeteni joaktiv për 24 muaj, anëtarësia skadon. Do të njoftoheni përpara çaktivizimit.

Partnerë

Ju mund të përdorni kartën Happy në dyqanet e kompanive partnere: Neptun, Jumbo, Spar dhe Fashion Group Albania në të gjithë Shqipërinë.

Anëtar i ri

Ju mund të jeni një anëtar i kartës Happy duke aplikuar në dyqane, Website ose duke telefonuar Kujdesin ndaj Klientit.
Për të regjistruar kartën është e nevojshme një numër celular-i. Për të përfituar nga karta, duhet të plotësoni të dhënat si: Emri/Mbiemri, Gjinia, Numri i telefonit, Adresa/Qyteti, Ditëlindja, e-mail, Nënshkrimi i Klientëve.
Jo, karta Happy është falas për ju.
Ju mund të aplikoni për kartë digjitale në Website në kategorinë ‘’Llogaria ime’’ dhe duke klikuar në opsionin ‘’Rregjistrohu’’

Anëtar ekzistues

Ju mund të aplikoni vetëm për një kartë Happy me të njëjtin numër.
Jo, nuk mund të mbani përfitimet e vjetra në kartën e re. Ju mund të mblidhni pikë në kartën tuaj të re dhe të përdorni përfitimet në dyqanin tonë.
Jo, nuk është e nevojshme, ju mund të përdorni kartën tuaj digjitale në blerjet tuaja pa qenë e nevojshme të keni edhe kartë plastike.
Ju mund të merrni një kartë të re zëvëndësuese, mjafton të paraqiteni në një nga dyqanet e kompanive partnere.
Jo, ju do të merrni kartën e re falas.
Ju mund të hapni llogarinë tuaj në faqen e website: happy.al si edhe nëpërmjet aplikacionit Happy Loyalty Program. Mund të shihni në çdo moment pikët, kuponët tuaj dhe çdo informacion tjetër rreth kartës.
Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, ju mund ta rivendosni atë në faqen e internetit (Kliko këtu).

Mblidh pikët

Me 100 Lekë shpenzime në Spar, Jumbo dhe Fashion Group Albania, ju fitoni 5 pikë Happy. Me 100 Lekë shpenzime në Neptun dhe Smartpoint, ju fitoni 2.5 pikë Happy.
Pikë shtesë që mund të fitoni në kohën e regjistrimit dhe plotësoni të gjitha të dhënat. Gjithashtu në data të veçanta si ditëlindja mund të fitoni pikë shtesë.
Për çdo produkt të kthyer do të ulen pikët që keni marrë nga ajo blerje.
Ju mund të informoheni mbi historikun e pikëve tuaja: -Në faqen www.happy.al, përmes llogarisë tuaj personale. -Duke shkarkuar Aplikacionin e Happy Loyalty Program. -Në dyqane -Në rrjetet sociale. -Duke telefonuar Kujdesin ndaj Klientit 044 80 39 99.
Pikët tuaja skadojnë pas një viti kalendarik që nga blerja e fundit që keni kryer. Nëse përgjat një viti nuk keni aktivizuar të paktën një here, nivelin e pare ose nivelin e dytë të shpërblimit.
Nëse keni probleme me pikët, telefononi Kujdesit ndaj klientit 044 80 39 99.
Nëse nuk keni kartë me vete, ju mund t’i jepni numrin tuaj cashierit. Nëse nuk jepni numrin, ju nuk mund të fitoni pikë për atë blerje.
Ju mund të fitoni pikë për çdo blerje të bërë në dyqane. Në vazhdim do të merrni edhe pikë për blerjet e bëra në internet.
Nëse anëtarësia juaj skadon, përfitimet dhe pikët në llogarinë tuaj do të skadojnë automatikisht.

Shpenzo pikët (Kuponët)

Do të informoheni për shpërblimet tuaja përmes SMS ose e-mail.
Do të përfitoni dy nivele kuponësh, me pikat e grumbulluara.
Me vetëm 5.000 pikë mund të fitoni një grup prej 6 kuponësh.
Për të përfituar nivelin e dytë të pikëve duhet të arrini 10.000 pikë dhe fitoni një grup prej 5 kuponësh.
Ju do të jeni në gjendje të zgjidhni të përdorni kupon në nivelin e parë ose do të vazhdoni të grumbulloni pikë. Nëse arrini rezultatin maksimal të pikëve, kuponi aktivizohet automatikisht.
Kuponat janë elektronikë dhe nuk mund të humbasin. Cashieri mund të shohë kuponat, kur skanon kartën e klientit.