Mblidhni Pikë

Tani e tutje eksperienca juaj e blerjeve do të jetë me super përfitime!

Është fare e lehtë të mbledhësh pikë, pasi ne ju shpërblejmë në çdo blerje që ju kryeni në dyqanet e kompanive tona.
Çfarë duhet të bëni?
Mos harroni të përdorni kartën tuaj Happy për çdo blerje që bëni. Ne do të kujdesemi t’ju japim përfitimet tuaja

Por nuk mbaron këtu.
Happy nuk do t’ju shpërblejë vetëm në blerjet tuaja të përditshme por edhe në raste të vecanta.
PO! Duke filluar nga momenti i aktivizimit të kartave ju merrni 50 pikë BONUS për anëtarët e kartave plastike dhe 80 pikë BONUS për anëtarët e kartave dixhitale.
Doni më shumë
Ju jeni me vlerë për ne, kështu që për çdo ditëlindje ju dhurojmë 50 pikë BONUS.
* Skadimi i pikëve bazohet në datën e mbledhjes së tyre. Ato do të skadojnë një vit nga data kur janë mbledhur.