Programi

Shumë pikë, shumë përfitime të personalizuara. Një program besnikërie dhe shpërblimi.

Karta Happy është Programi më inovativ i Besnikërisë i krijuar për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj markave të tij.
Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon markat më të mira në Shqipëri nën një skemë të vetme.
Katër kompani marrin pjesë në program si fillim, por akoma më shumë do të bashkohen në të ardhmen.
Si një klient besnik, ju bëheni pjesë e uljeve dhe ofertave speciale që ju ndihmojnë të fitoni më shumë pikë.

Pse duhet të bëheni anëtar?

  • Ju do të informoheni për kompanitë pjesëmarrëse dhe ofertat speciale të tyre (koleksione të reja, ulje)
  • Ju mund të kontrolloni vetë pikët dhe përfitimet në Website ose Mobile APP
  • Ju mund të përditësoni të dhënat personale në cdo kohë.
  • Ju mund të zgjidhni nëse dëshironi kartë plastike apo dixhitale.