Partnerët

1 haPPy Card, 5 Partnerë, shumë Brande

Balfin Group është një nga grupet më të mëdha të investimeve në Shqipëri dhe rajon. Me një vizion ambicjeje, Balfin Group prezanton projektin më të ri, për të shpërblyer klientët e tyre të besnikërisë.
Programi kombinon shumë brande elitare në Shqipëri nën të njëjtën skemë.

5 kompani po marrin pjesë në program, dhe shumë të tjera do të bashkohen në të ardhmen e afërt.