Si Të Regjistrohem

Një nga karakteristikat e Programit HAPPY është thjeshtësia.
Kushdo mund të rregjistrohet:

  • Në dyqanin më të afërt
  • Përmes Happy.al website
  • Duke telefonuar Kujdesin e Klientit

Thjesht duhet të plotësoni numrin tuaj të telefonit dhe do të merrni kredencialet për të hyrë në llogarinë tuaj. Pasi të keni përfunduar me sukses aktivizimin e kartës, do të merrni një SMS me kredencialet për t’u loguar në llogarinë tuaj.

karta happy BALFIN-1

Ju mund të aplikoni këtu për të qenë pjesë e programit Happy duke pasur direkt një kartë dixhitale. Plotësoni numrin tuaj të telefonit dhe do të merrni një SMS me kodin e verifikimit. Përfundoni të gjitha fushat e detyrueshme dhe pranoni Termat dhe Kushtet për të aktivizuar kartën tuaj.

54e88bc4-694e-4dda-aeef-3f9a9b0b8471

Është koha për të aktivizuar kartën tuaj duke dhënë të dhënat tuaja personale këtu,në mënyrë që bëheni pjesë e ofertave të personalizuara. Ju mund të regjistroheni, të kontrolloni pikët, përfitimet, historinë e transaksioneve si edhe kuponat.