Na Kontaktoni

Adresa:

Tirana Albania, Rruga "Shkelqim Fusha"

Telefon:

+355 44 80 3999

E-mail:

loyalty@happy.al
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me programin e besnikërisë Happy ju lutemi na kontaktoni dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.