Jeni anetar?Hyr
?>
Skema e shperblimit

OFERTA

•Neptun ju shpërblen për çdo blerje me programin e besnikërisë Happy
•Zbuloni ofertat dhe pikët që mund të fitoni duke vizituar dyqanet Neptun.

•Çmimet në ofertë aplikohen vetëm për anëtarët e Kartës Happy.

•Vetëm produktet jashtë promocionit japin pikë për klientët të cilet mund ti kthejnë në kuponë sipas skemës së shpërblimit.

SISTEMI I PIKEVE

•Për çdo blerje prej 100 Lekë ju fitoni 1 pike
•Për produkte/promocione të caktuara ju mund të përfitoni dhe dyfishin e pikëve.

3 nivelet e shpërblimit

•Për çdo 1000 pikë ju përfitoni 2.000 Lekë
•Për çdo 2400 pikë ju përfitoni 5000 Lekë
•Për çdo 4700 pikë ju përfitoni 10.000 Lekë
•Ju mund të zgjidhni të përdorini kuponin e fituar me pikët tuaja ose të kaloni në nivelin pasardhës. Në momentin që ju plotësoni 4700 pikë ju do të përfitoni automatikisht një shpërblim prej 10.000 Lekësh të cilat mund t’i përdorni në blerjen tuaj të rradhës në çdo dyqan Neptun.

•SHËNIM I RËNDËSISHËM *Për të përfituar kuponin e shpërblimit ju duhet të keni patjetër me vete kartën Happy
•Pikët tuaja do të zerohen pas 1 viti kalendarik nga momenti i aktivizimit të kartës