Jeni anetar?Hyr
MIRËSEVINI NË PROGRAMIN E BESNIKËRISË HAPPY. NEPTUN JU SHPËRBLEN PËR CDO BLERJE
A jeni Happy?
“Happy” është një program besnikërie inovativ i lançuar nga Neptun me qëllim shpërblimin e konsumatoreve besnikë. Ky program është i bazuar në një sistem mbledhjeje pikësh dhe oferta speciale të cilat do ti perfitojnë vetëm mbajtësit e kartës Happy. Sa më shume blini aq më tepër përfitoni!